Hur loggar jag in?

• Man loggar in här genom att ange sitt kundnummer och lösenord, är man privatperson kan man också välja att logga in med mobilt bank-id.

Som ny användare måste man först skapa ett konto. Det gör man genom att ange kund- och personnummer samt e-postadress. Man får sedan ett mejl med en länk för att skapa lösenord. Logga sedan in här med användarnamn som är ditt kundnummer och lösenord eller med mobilt bank-id ifall du är privatperson.